Organizare petreceri aniversare

Creăm petreceri tematice inspirate de imaginația sărbătoritului, cu meniuri aromate și distractive, pentru orice vârstă de la 6 ani în sus.

Experiențe energizante, dar și educative, toate acestea în timp ce se vor distra alături de prieteni.

Kids Chef Academy, propune 3 pachete standard, concepute in urma solicitarilor micilor sarbatoriti ce au ales sa isi petreaca ziua aniversara la noi in casa.

Daca nici unul dintre pachete nu corespnde nevoilor dvs. ne puteti contacta pentru a discuta un pachet personalizat.

PACHETUL BASIC

2.550 lei tarif fix

(maxim 10 persoane)

Fiecare participant extra: 250 lei/persoana

Durata: 3 ore

 

Contine:

Meniu cu 2 feluri (la alegere)

Snack & drink bar

 

Inclus:

Decoratiuni sala

Invitatie digitala personalizata

PACHET PARTY MIX

2.550 lei tarif fix

(maxim 10 persoane)

Fiecare participant extra: 250 lei/persoana

Durata: 3 ore

 

Contine:

Meniu cu 2 feluri (la alegere)

Snack & drink bar

 

Pachet exclusiv pentru parinti:

Platou branzeturi

Platou antipasto italiano

Apa si bauturi

COST: 55 lei/ persoana (minim 10 persoane)

 

Inclus:

Decoratiuni sala

Invitatie digitala personalizata

Sala dedicata parintilor pentru socializare

PACHET GOLD

3.900 lei tarif fix

(maxim 10 persoane)

Fiecare participant extra: 370 lei/persoana

Durata: 4 ore

 

Contine:

Meniu cu 2 feluri (la alegere)

Apa si bauturi de sezon “home-made”

Gustari “home-made” copii

 

Pachet exclusiv pentru parinti:

Platou branzeturi

Platou antipasto italiano

Finger food

Apa si bauturi

Șampanie

COST: 90 lei/ persoana (minim 10 persoane)

 

Inclus:

Decoratiuni sala

Animator / Magician

Ice Cream Show

Fotograf profesionist + USB cu toate fotografiile de la eveniment

Șorțuri personalizate pentru invitați

Invitatie digitala personalizata

Sala dedicata parintilor pentru socializare

NISRIN STOICA

CO-Fondator Horeca Culinary School & CEO Kids Chef Academy

“Cred că o femeie își determină adevăratele valori tocmai atunci când devine mamă. A fi mamă te face să vezi mai clar dezvoltarea și nevoile copiilor.
De fapt așa a luat naștere și conceptul de școală premium de educație culinară. Cred că întotdeauna cele mai strălucite idei pornesc de la propriile nevoi.
Am descoperit de-a lungul timpului că există o necesitate atât pentru copii, cât și pentru tineri să învețe să mănânce corect, să descopere mai multe despre hrană, cel puțin mai multe decât știam noi în copilărie.
Cred cu tărie că avem nevoie ca tinerii și copiii să aibă abilități reale de viață, ceea ce îi va ajuta în dezvoltarea lor personală și chiar profesională de-a lungul vieții”

RAMONA MARIA DINCA

PR & Communications Manager of Horeca Culinary School & Kids Chef Academy Partner

“Timpul petrecut gătind cu cei mici este mult mai distractiv și satisfăcător decât ceea ce se întâmplă în școlile tradiționale.
Astfel de activități educaționale fac parte din sfera educației non-formale, adică se bazează pe dezvoltarea abilităților personale”.

ATELIERELE DE GĂTIT - SESIUNILE DE PRIMĂVARĂ

Primăvara este momentul în care pământul încolțește o nouă creștere, iar ingredientele proaspete și tinere, cum ar fi mazărea, ridichile și salata verde, încep să devină ușor disponibile.

Folosind ingrediente proaspete, suntem capabili să stârnim imaginația și papilele gustative ale celor mici, dar și a celor mari.
Înscrie-te la cursurile din sesiunile noastre de primăvara și oferă copilului tău o nouă perspectiva asupra alimentelor. Le vom arata cum să creeze rețete pe care să le iubească.

Înregistrati-vă la cursurile din sesiunile noastre de primăvara și lăsați sezonul proaspăt să-i ispitească chiar și pe cei mai pretențioși copii.

ATELIERELE DE GĂTIT - SESIUNILE DE VARĂ

Vara oferă o mulțime de ingrediente proaspete și ce moment mai bun pentru a profita de aceasta recoltă plină de culoare, decât sesiunile noastre de vară. Arătându-le cum să creeze mâncăruri gustoase și proaspete, le dezvoltăm celor mici abilitați practice ce îi va ajuta pe tot parcursul vieții.

Cursurile din sesiunile noastre de vară oferă copiilor o alternativă unică la activitățile de vară și îi îndepărtează din fata ecranelor telefoanelor și a tabletelor. Copiii tăi vor părăsi bucătăria noastră entuziasmați de ingredientele, rețetele și alimentele pe care le-au încercat și se vor simți încrezători să le pregătească acasă pentru familie.

Oferă copiilor tăi o experiență unică pentru vara lor, înregistrându-te acum.

ATELIERELE DE GĂTIT - SESIUNILE DE TOAMNĂ

Pe măsură ce soarele verii începe să ardă mai domol și frunzele încep să cadă, atenția noastră se îndreaptă spre recolta de toamnă.

La Kids Chef Academy nu lăsăm schimbarea anotimpurilor să ne împiedice în a crea mâncăruri delicioase și hrănitoare.

Îmbrățișam schimbarea, arătându-le cursanților noștri cum să creeze rețete de sezon care folosesc cele mai proaspete ingrediente disponibile.

Copiii tăi vor pleca cu pasiunea pentru mâncare și natură, împreună cu abilitați valoroase de viață.

 

ATELIERELE DE GĂTIT - SESIUNILE DE IARNĂ

Iarna aduce zile mai scurte, nopți mai lungi petrecute în interior și vreme rece. Dar când copiii intră în bucătăria noastră — coacerea caldă, preparatele fierbinți și lecțiile noi le aduc zâmbete pe chip.

Copiii vor fi încântați să dobândească noi abilități și să își crească încrederea pentru a putea face parte din planificarea mesei de sărbători în familie. Și vei fi încântat să ai ajutorul lor!

Un număr remarcabil de alimente care ne mențin corpul sănătos prosperă de fapt în lunile mai reci de iarnă, iar acestea vor fi prezente în rețetele pe care copii le vor învăța.

Iarna este sezonul bucuriei și nu vor lipsi binecunoscutele ateliere de turtă dulce, Căsuța Magică de Turtă Dulce, Advent Calendar, Biscuiți decorați și multe alte surprize.