Echipa Kids Chef Academy
NISRIN STOICA
CO-Fondator Horeca Culinary School & CEO Kids Chef Academy
RAMONA MARIA DINCA
PR & Communications Manager of Horeca Culinary School & Kids Chef Academy Partner
CO-Fondator Horeca Culinary School & CEO Kids Chef Academy
PR & Communications Manager of Horeca Culinary School & Kids Chef Academy Partner
PR & Communications Manager of Horeca Culinary School & Kids Chef Academy Partner
“Timpul petrecut gătind cu cei mici este mult mai distractiv și satisfăcător decât ceea ce se întâmplă în școlile tradiționale.
Astfel de activități educaționale fac parte din sfera educației non-formale, adică se bazează pe dezvoltarea abilităților personale”.
Primăvara este momentul în care pământul încolțește o nouă creștere, iar ingredientele proaspete și tinere, cum ar fi mazărea, ridichile și salata verde, încep să devină ușor disponibile.
Folosind ingrediente proaspete, suntem capabili să stârnim imaginația și papilele gustative ale celor mici, dar și a celor mari.
Înscrie-te la cursurile din sesiunile noastre de primăvara și oferă copilului tău o nouă perspectiva asupra alimentelor. Le vom arata cum să creeze rețete pe care să le iubească.
Înregistrati-vă la cursurile din sesiunile noastre de primăvara și lăsați sezonul proaspăt să-i ispitească chiar și pe cei mai pretențioși copii.
Vara oferă o mulțime de ingrediente proaspete și ce moment mai bun pentru a profita de aceasta recoltă plină de culoare, decât sesiunile noastre de vară. Arătându-le cum să creeze mâncăruri gustoase și proaspete, le dezvoltăm celor mici abilitați practice ce îi va ajuta pe tot parcursul vieții.
Cursurile din sesiunile noastre de vară oferă copiilor o alternativă unică la activitățile de vară și îi îndepărtează din fata ecranelor telefoanelor și a tabletelor. Copiii tăi vor părăsi bucătăria noastră entuziasmați de ingredientele, rețetele și alimentele pe care le-au încercat și se vor simți încrezători să le pregătească acasă pentru familie.
Oferă copiilor tăi o experiență unică pentru vara lor, înregistrându-te acum.
Pe măsură ce soarele verii începe să ardă mai domol și frunzele încep să cadă, atenția noastră se îndreaptă spre recolta de toamnă.
La Kids Chef Academy nu lăsăm schimbarea anotimpurilor să ne împiedice în a crea mâncăruri delicioase și hrănitoare.
Îmbrățișam schimbarea, arătându-le cursanților noștri cum să creeze rețete de sezon care folosesc cele mai proaspete ingrediente disponibile.
Copiii tăi vor pleca cu pasiunea pentru mâncare și natură, împreună cu abilitați valoroase de viață.
Iarna aduce zile mai scurte, nopți mai lungi petrecute în interior și vreme rece. Dar când copiii intră în bucătăria noastră — coacerea caldă, preparatele fierbinți și lecțiile noi le aduc zâmbete pe chip.
Copiii vor fi încântați să dobândească noi abilități și să își crească încrederea pentru a putea face parte din planificarea mesei de sărbători în familie. Și vei fi încântat să ai ajutorul lor!
Un număr remarcabil de alimente care ne mențin corpul sănătos prosperă de fapt în lunile mai reci de iarnă, iar acestea vor fi prezente în rețetele pe care copii le vor învăța.
Iarna este sezonul bucuriei și nu vor lipsi binecunoscutele ateliere de turtă dulce, Căsuța Magică de Turtă Dulce, Advent Calendar, Biscuiți decorați și multe alte surprize.
CO-Fondator Horeca Culinary School & CEO Kids Chef Academy
“Cred că o femeie își determină adevăratele valori tocmai atunci când devine mamă. A fi mamă te face să vezi mai clar dezvoltarea și nevoile copiilor.
De fapt așa a luat naștere și conceptul de școală premium de educație culinară. Cred că întotdeauna cele mai strălucite idei pornesc de la propriile nevoi.
Am descoperit de-a lungul timpului că există o necesitate atât pentru copii, cât și pentru tineri să învețe să mănânce corect, să descopere mai multe despre hrană, cel puțin mai multe decât știam noi în copilărie.
Cred cu tărie că avem nevoie ca tinerii și copiii să aibă abilități reale de viață, ceea ce îi va ajuta în dezvoltarea lor personală și chiar profesională de-a lungul vieții”