Întrebări frecvente

Cum se desfășoară cursurile?

Nulla porttitor accumsan tincidunt. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Donec rutrum congue leo eget malesuada.

Unde se desfășoară cursurile de gătit?

Nulla porttitor accumsan tincidunt. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Donec rutrum congue leo eget malesuada.

Ce se întâmplă cu mâncarea pe care copiii o gătesc?

Nulla porttitor accumsan tincidunt. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Donec rutrum congue leo eget malesuada.

Rambursări, anulări, retrageri, transferuri, neprezentări

Politica de anulare: KCA isi rezervă dreptul de a anula cursurile care nu indeplinesc cerintele minime de inscriere. Parintii vor fi anuntati cu privire la anulare, telefonic sau pe whats app.

Copii inscrisi la cursurile/atelierele anulate pot fi transferati la un alt curs gratuit.

Nu vor fi oferite cursuri de rambursare sau restituire a sumelor, copiilor care pierd cursul la care au fost inscrisi, dar nu au participat.

Politica de imbolnavire si retragere din curs:

KCA isi rezerva dreptul de a refuza temporar admiterea oricarui participant in sediu din motive de boala evidenta sau de a solicita plecarea devreme in cazul in care simptomele devin evidente in timpul cursului. Acest lucru este necesar pentru a asigura sanatatea continua a tuturor celor din sediul nostru.

Ne dam seama ca cei mai mulți dintre voi sunteți parinti cu angajamente, dar pentru sanatatea și bunastarea copiilor si tinerilor aflati in grija noastra si a personalului nostru consideram ca este vital sa mentinem o politica stricta legata de sanatate. În plus, promovarea unui mediu de invatare sigur pentru participanti este prioritatea noastra numărul unu.

KCA isi rezerva dreptul de a retrage din curs orice participant care nu respecta regulile și regulamentele KCA, inclusiv Codul de conduita aflat AICI (punem link cu regulamentul ), sau care se angajeaza in orice activitate nesigura.

Nici o rambursare nu va fi acordata participantului care este exclus din clasa, pe motiv de comportament neadecvat; cu toate acestea, acestuia i se poate permite sa participe la urmatoarele cursuri, condiția ca acest participant sa-si fi corectat comportamentul și sa nu deranjeze colegii sau instructorul.

Optiunea de participarea la alt curs se ofera oricarui participant care lipsește din cauza unei boli; iar in cazul in care suntem anunțați in ziua de incepere a cursului, poate participa doar cand este spațiu disponibil.

Retrageri și transferuri:

Toate cererile de retragere sau transfer la alta sesiune, trebuie comunicate inainte de data inceperii cursului.

KCA nu ofera rambursari pentru retrageri sau transferuri, totuși, participantul va utiliza sumele achitate pentru un curs viitor daca cererea de retragere are loc cu cel puțin 5 zile inainte de data începerii cursului. Dacă solicitarea are loc mai tarziu se va putea utiliza doar 50% din suma achitat la un curs viitor.

Transferurile se referă numai la schimbarea datelor cursului.

KCA permite transferul unui curs catre un alt participant.

NISRIN STOICA

CO-Fondator Horeca Culinary School & CEO Kids Chef Academy

“Cred că o femeie își determină adevăratele valori tocmai atunci când devine mamă. A fi mamă te face să vezi mai clar dezvoltarea și nevoile copiilor.
De fapt așa a luat naștere și conceptul de școală premium de educație culinară. Cred că întotdeauna cele mai strălucite idei pornesc de la propriile nevoi.
Am descoperit de-a lungul timpului că există o necesitate atât pentru copii, cât și pentru tineri să învețe să mănânce corect, să descopere mai multe despre hrană, cel puțin mai multe decât știam noi în copilărie.
Cred cu tărie că avem nevoie ca tinerii și copiii să aibă abilități reale de viață, ceea ce îi va ajuta în dezvoltarea lor personală și chiar profesională de-a lungul vieții”

RAMONA MARIA DINCA

PR & Communications Manager of Horeca Culinary School & Kids Chef Academy Partner

“Timpul petrecut gătind cu cei mici este mult mai distractiv și satisfăcător decât ceea ce se întâmplă în școlile tradiționale.
Astfel de activități educaționale fac parte din sfera educației non-formale, adică se bazează pe dezvoltarea abilităților personale”.

ATELIERELE DE GĂTIT - SESIUNILE DE PRIMĂVARĂ

Primăvara este momentul în care pământul încolțește o nouă creștere, iar ingredientele proaspete și tinere, cum ar fi mazărea, ridichile și salata verde, încep să devină ușor disponibile.

Folosind ingrediente proaspete, suntem capabili să stârnim imaginația și papilele gustative ale celor mici, dar și a celor mari.
Înscrie-te la cursurile din sesiunile noastre de primăvara și oferă copilului tău o nouă perspectiva asupra alimentelor. Le vom arata cum să creeze rețete pe care să le iubească.

Înregistrati-vă la cursurile din sesiunile noastre de primăvara și lăsați sezonul proaspăt să-i ispitească chiar și pe cei mai pretențioși copii.

ATELIERELE DE GĂTIT - SESIUNILE DE VARĂ

Vara oferă o mulțime de ingrediente proaspete și ce moment mai bun pentru a profita de aceasta recoltă plină de culoare, decât sesiunile noastre de vară. Arătându-le cum să creeze mâncăruri gustoase și proaspete, le dezvoltăm celor mici abilitați practice ce îi va ajuta pe tot parcursul vieții.

Cursurile din sesiunile noastre de vară oferă copiilor o alternativă unică la activitățile de vară și îi îndepărtează din fata ecranelor telefoanelor și a tabletelor. Copiii tăi vor părăsi bucătăria noastră entuziasmați de ingredientele, rețetele și alimentele pe care le-au încercat și se vor simți încrezători să le pregătească acasă pentru familie.

Oferă copiilor tăi o experiență unică pentru vara lor, înregistrându-te acum.

ATELIERELE DE GĂTIT - SESIUNILE DE TOAMNĂ

Pe măsură ce soarele verii începe să ardă mai domol și frunzele încep să cadă, atenția noastră se îndreaptă spre recolta de toamnă.

La Kids Chef Academy nu lăsăm schimbarea anotimpurilor să ne împiedice în a crea mâncăruri delicioase și hrănitoare.

Îmbrățișam schimbarea, arătându-le cursanților noștri cum să creeze rețete de sezon care folosesc cele mai proaspete ingrediente disponibile.

Copiii tăi vor pleca cu pasiunea pentru mâncare și natură, împreună cu abilitați valoroase de viață.

 

ATELIERELE DE GĂTIT - SESIUNILE DE IARNĂ

Iarna aduce zile mai scurte, nopți mai lungi petrecute în interior și vreme rece. Dar când copiii intră în bucătăria noastră — coacerea caldă, preparatele fierbinți și lecțiile noi le aduc zâmbete pe chip.

Copiii vor fi încântați să dobândească noi abilități și să își crească încrederea pentru a putea face parte din planificarea mesei de sărbători în familie. Și vei fi încântat să ai ajutorul lor!

Un număr remarcabil de alimente care ne mențin corpul sănătos prosperă de fapt în lunile mai reci de iarnă, iar acestea vor fi prezente în rețetele pe care copii le vor învăța.

Iarna este sezonul bucuriei și nu vor lipsi binecunoscutele ateliere de turtă dulce, Căsuța Magică de Turtă Dulce, Advent Calendar, Biscuiți decorați și multe alte surprize.