Ateliere de gătit pentru copii

 

 

 

PRIMĂVARĂ

Înregistrati-vă la cursurile din sesiunile noastre de primăvară și lăsați sezonul proaspăt să-i ispitească chiar și pe cei mai pretențioși copii.

AFLĂ MAI MULTE >>

VARĂ

Oferă copiilor tăi o experiență unică pentru vara lor, înregistrându-te acum.

AFLĂ MAI MULTE >>

TOAMNĂ

Copiii tăi vor pleca cu pasiunea pentru mâncare și natură, împreună cu abilitați valoroase de viață.

AFLĂ MAI MULTE >>

IARNĂ

Iarna este sezonul bucuriei și nu vor lipsi binecunoscutele ateliere de turtă dulce, Căsuța Magică de Turtă Dulce, Advent Calendar, Biscuiți decorați și multe alte surprize.

AFLĂ MAI MULTE >>

Ateliere de gătit
pentru copii 3-5 ani

La varsta de 3-5 ani totul este despre conectare, despre momente petrecute impreuna cu cele mai importante persoane din viata lor, mami si tati, bunica sau bunicul.

Atelierele pentru copii de 3-5 ani, sunt gandite ca ateliere de familie, cu multa distractie si voie buna, ateliere practice pe diverse tematici culinare, ateliere ce creeaza amintiri care vor dura pentru totdeauna.

Ateliere de gătit
pentru copii 6-8 ani

La vârsta de 6-8 ani este totul despre imaginație și abstracție. Copiilor le place să descopere diferite combinații pentru a face alimentele să aibă un gust mai bun.

Gândirea “în afara cutiei” le permite să-și dezvolte încrederea și să devină mai interesați în a încerca lucruri noi.

Ei sunt curioși în ceea ce privește îngrijirea și cultivarea legumelor și au întrebări precum „de unde vine mâncarea mea?” sau „de ce e bună aceasta pentru corpul meu?”.

Ateliere de gătit
pentru copii 9-12 ani

Copii de 9-12 ani devin foarte conștienți de mediul lor social.

Astfel încurajam conversații despre diferite convingeri și nevoi alimentare, acoperind interesul pentru mediul lor imediat. 

Promovăm ca mâncarea să servească nevoilor primare și nu ca aceasta să devină obișnuințe nesănătoase.

Ateliere de gătit
pentru copii 13+ ani

În această etapă de dezvoltare, adolescenții își reevaluează încrederea și au nevoie de acest spațiu pentru a face față provocărilor ce le alimentează acele abilitați care îi ajuta să se simtă mândri.

Cursurile destinate tinerilor le oferă acestora un loc unde să meargă și să se distreze împreună, în timp ce învață abilități valoroase de viață.

Urmând programele noastre, părinții se pot simți mai confortabil atunci când îi trimit în următoarea lor aventură, având capacitatea de a ști cum să se hrănească.

In Person Classes

Online Classes

Dishes to Choose From

Students

La ce să te aștepți

  • Show Up 15min prior to the start time
  • All Ingredients and equipment are provided
  • All classes start with a 15min walk to a nearby market
  • All prepared food is enjoyed as a family style meal at the end of the class.
  • Recipe cards and aprons are provided as parting gifts at the end of class

„Mulțumim Kids Chef Academy pentru experiența wow din aceasta vara de la Kids Summer Culinary Camp!  Am fost uluiți de nivelul cursului, iar fetița noastră  entuziasmată de întreaga experiență. Acum gătește ori de câte ori are ocazia rețetele învățate la curs, mi-a confiscat cartea de bucate și experimentează tot ce i se pare interesant și toate acestea urmare a timpului petrecut cu voi. A fost printre cele mai profesioniste summer camp-uri experimentate de noi și abia așteptam evenimentele viitoare. Inca o dată, merci mult!”

Rodica Vremescu, mama

„Multumim frumos pt cursul de astazi. Natalia a venit foarte incantata si chiar acum face scrambled eggs acasa pt noi. 🙂 Multumim pt tot ce faceti. Nati abia asteapta urmatorul curs!”

Raluca Mirancea, mama

„A fost o petrecere autentica, una altfel, si unde copiii s-au simtit foarte bine! Au lucrat in echipe, apoi individual, au râs, au cântat cat timp s-au racit bunătătile din cuptor s.a.m.d De asemenea am avut parte de o organizare foarte buna, de doamne rabdatoare, cu sfaturi si mici "smecherii" pentru retete 🙂 Totul a fost foarte apreciat de copii! (si de parinti 😊 ).”

Claudia Moldova, mamica sarbatorite

Instructorii Kids Chef Academy

Steve Vasquez

Sylvia Simon

Jenny Davidson

Să gătim sănătos alături de copii

NISRIN STOICA

CO-Fondator Horeca Culinary School & CEO Kids Chef Academy

“Cred că o femeie își determină adevăratele valori tocmai atunci când devine mamă. A fi mamă te face să vezi mai clar dezvoltarea și nevoile copiilor.
De fapt așa a luat naștere și conceptul de școală premium de educație culinară. Cred că întotdeauna cele mai strălucite idei pornesc de la propriile nevoi.
Am descoperit de-a lungul timpului că există o necesitate atât pentru copii, cât și pentru tineri să învețe să mănânce corect, să descopere mai multe despre hrană, cel puțin mai multe decât știam noi în copilărie.
Cred cu tărie că avem nevoie ca tinerii și copiii să aibă abilități reale de viață, ceea ce îi va ajuta în dezvoltarea lor personală și chiar profesională de-a lungul vieții”

RAMONA MARIA DINCA

PR & Communications Manager of Horeca Culinary School & Kids Chef Academy Partner

“Timpul petrecut gătind cu cei mici este mult mai distractiv și satisfăcător decât ceea ce se întâmplă în școlile tradiționale.
Astfel de activități educaționale fac parte din sfera educației non-formale, adică se bazează pe dezvoltarea abilităților personale”.

ATELIERELE DE GĂTIT - SESIUNILE DE PRIMĂVARĂ

Primăvara este momentul în care pământul încolțește o nouă creștere, iar ingredientele proaspete și tinere, cum ar fi mazărea, ridichile și salata verde, încep să devină ușor disponibile.

Folosind ingrediente proaspete, suntem capabili să stârnim imaginația și papilele gustative ale celor mici, dar și a celor mari.
Înscrie-te la cursurile din sesiunile noastre de primăvara și oferă copilului tău o nouă perspectiva asupra alimentelor. Le vom arata cum să creeze rețete pe care să le iubească.

Înregistrati-vă la cursurile din sesiunile noastre de primăvara și lăsați sezonul proaspăt să-i ispitească chiar și pe cei mai pretențioși copii.

ATELIERELE DE GĂTIT - SESIUNILE DE VARĂ

Vara oferă o mulțime de ingrediente proaspete și ce moment mai bun pentru a profita de aceasta recoltă plină de culoare, decât sesiunile noastre de vară. Arătându-le cum să creeze mâncăruri gustoase și proaspete, le dezvoltăm celor mici abilitați practice ce îi va ajuta pe tot parcursul vieții.

Cursurile din sesiunile noastre de vară oferă copiilor o alternativă unică la activitățile de vară și îi îndepărtează din fata ecranelor telefoanelor și a tabletelor. Copiii tăi vor părăsi bucătăria noastră entuziasmați de ingredientele, rețetele și alimentele pe care le-au încercat și se vor simți încrezători să le pregătească acasă pentru familie.

Oferă copiilor tăi o experiență unică pentru vara lor, înregistrându-te acum.

ATELIERELE DE GĂTIT - SESIUNILE DE TOAMNĂ

Pe măsură ce soarele verii începe să ardă mai domol și frunzele încep să cadă, atenția noastră se îndreaptă spre recolta de toamnă.

La Kids Chef Academy nu lăsăm schimbarea anotimpurilor să ne împiedice în a crea mâncăruri delicioase și hrănitoare.

Îmbrățișam schimbarea, arătându-le cursanților noștri cum să creeze rețete de sezon care folosesc cele mai proaspete ingrediente disponibile.

Copiii tăi vor pleca cu pasiunea pentru mâncare și natură, împreună cu abilitați valoroase de viață.

 

ATELIERELE DE GĂTIT - SESIUNILE DE IARNĂ

Iarna aduce zile mai scurte, nopți mai lungi petrecute în interior și vreme rece. Dar când copiii intră în bucătăria noastră — coacerea caldă, preparatele fierbinți și lecțiile noi le aduc zâmbete pe chip.

Copiii vor fi încântați să dobândească noi abilități și să își crească încrederea pentru a putea face parte din planificarea mesei de sărbători în familie. Și vei fi încântat să ai ajutorul lor!

Un număr remarcabil de alimente care ne mențin corpul sănătos prosperă de fapt în lunile mai reci de iarnă, iar acestea vor fi prezente în rețetele pe care copii le vor învăța.

Iarna este sezonul bucuriei și nu vor lipsi binecunoscutele ateliere de turtă dulce, Căsuța Magică de Turtă Dulce, Advent Calendar, Biscuiți decorați și multe alte surprize.