Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Scoala Culinara de Vara pentru Copii – Kids Chef Academy

august 3, 2023 @ 9:30 am - august 6, 2023 @ 5:30 pm

lei1,550.00

Scoala Culinara de Vara pentru Copii – Kids Chef Academy

CURS INTENSIV DE BUCATARIE

03/04/05/06 AUGUST

Cost curs: 1550 ron

Info & inscrieri: 0767630734

📋 O tabara culinara pentru copii cu un program foarte complex, organizata in patru zile de cursuri intensive.

Este un concept culinar pentru copii marca Horeca School.

✅ Un program gandit astfel incat sa conecteze copii de astazi la urmatorul nivel in ceea ce priveste zona de preparate pe care ei le pot realiza alaturi de un Chef profesionist.
Sa inteleaga cum gatim, cum ne hranim, de ce sa nu risipim hrana, si cat de important este sa realizam lucrurile in modul corect.
📋 Tabara culinara incurajaza pasiunea pentru gatit si dezvolta abilitatile de care copilul tau are nevoie, de asemenea punem mare accent pe dezvoltarea personala!
Misiunea noastra este de a oferi o experienta culinara, antrenanta, distractiva, inovatoare si creativa!
✅ Oferim tinerilor abilitatile si cunostintele necesare pentru a invata sa faca alegeri sanatoase pentru ei insisi. Promovam stiluri de viata sanatoase si construim caractere printr-o pasiune comuna pentru gatit.

De ce ateliere culinare??

Problemele de sanatate precum deficitul de vitamine, obezitatea si dereglarile hormonale sunt tot mai frecvente în randul copiilor. Marea majoritate a acestora sunt datorate unui obicei alimentar disfunctional. De aceea este foarte importanta educarea alimentara a copiilor înca din primii ani.

Astfel, încurajam pasiunea unora dintre ei pentru gatit, curiozitatea în ceea ce priveste ingredientele, tehnici primare, dar si disciplina si organizarea individuala, cunoasterea unor retete pe care le pot realiza singuri acasa, educarea gustului dar si evitarea risipei alimentare.

⬇️ ACTIVITATEA IN CAMP:

9.15 – 9.30    |  SOSIREA PARTICIPANTILOR
9.30-10.30     |  SEMINAR
10.30-13.45   |  COOKING TIME
13.45-14.30   |  MASA DE PRANZ, DISCUTII, QUIZZ TIME
14.30-16.30   |  COOKING TIME
16.30-17.30   |  ATELIER DEZVOLTARE PERSONALA/ PUBLIC SPEAKING/ STORYTELLING & CONTENT CREATOR
17.30-18.00   |  PRELUAREA COPIILOR

INFO & INSCRIERI: 0767630734 / dincaramonamaria@gmail.com


Sunteti pregatiti?
DESFASURARE:
➡️
03/04/05/06 AUGUST

➡️ interval orar : 9.30 – 17.30

➡️ inclus 1 masa principala+desert; 2 gustari consitente; apa; sucuri naturale

➡️ inclus: ustensile de lucru, sort si boneta, material didactic, ingrediente
Pret: 1550 lei

De ce Horeca Culinary School?
Horeca Culinary School reprezinta un cenru de formare profesionala pentru adulti si tineri, cu o experienta de 14 ani in piata, care are in echipa sa multi profesionisti, printre care si noi creatoarele Kids Chef Academy si dispune de spatii dotate la standare europene pentru realizarea oricarei activitati cu tema culinara si nu numai. Dispunem de 5 etaje pe care le utilizam intr-un mod cat mai distractiv si educativ!

URMATOARELE TABERE:

17-18-19-20 august – CURSURI INTENSIVE AXATE PE BUCATARIE

(STRUCTURA PROGRAMULUI POATE SA DIFERE PENTRU CA 
ACCENTUL SE PUNE PE PARTEA PRACTICA IN BUCATARIE)

24-25-26-27 august – TABARA CULINARA

Detalii

Începe:
august 3, 2023 @ 9:30 am
Se termină:
august 6, 2023 @ 5:30 pm
Cost:
lei1,550.00
Eveniment Categories:
,

Bilete

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Bilete are no longer available

NISRIN STOICA

CO-Fondator Horeca Culinary School & CEO Kids Chef Academy

“Cred că o femeie își determină adevăratele valori tocmai atunci când devine mamă. A fi mamă te face să vezi mai clar dezvoltarea și nevoile copiilor.
De fapt așa a luat naștere și conceptul de școală premium de educație culinară. Cred că întotdeauna cele mai strălucite idei pornesc de la propriile nevoi.
Am descoperit de-a lungul timpului că există o necesitate atât pentru copii, cât și pentru tineri să învețe să mănânce corect, să descopere mai multe despre hrană, cel puțin mai multe decât știam noi în copilărie.
Cred cu tărie că avem nevoie ca tinerii și copiii să aibă abilități reale de viață, ceea ce îi va ajuta în dezvoltarea lor personală și chiar profesională de-a lungul vieții”

RAMONA MARIA DINCA

PR & Communications Manager of Horeca Culinary School & Kids Chef Academy Partner

“Timpul petrecut gătind cu cei mici este mult mai distractiv și satisfăcător decât ceea ce se întâmplă în școlile tradiționale.
Astfel de activități educaționale fac parte din sfera educației non-formale, adică se bazează pe dezvoltarea abilităților personale”.

ATELIERELE DE GĂTIT - SESIUNILE DE PRIMĂVARĂ

Primăvara este momentul în care pământul încolțește o nouă creștere, iar ingredientele proaspete și tinere, cum ar fi mazărea, ridichile și salata verde, încep să devină ușor disponibile.

Folosind ingrediente proaspete, suntem capabili să stârnim imaginația și papilele gustative ale celor mici, dar și a celor mari.
Înscrie-te la cursurile din sesiunile noastre de primăvara și oferă copilului tău o nouă perspectiva asupra alimentelor. Le vom arata cum să creeze rețete pe care să le iubească.

Înregistrati-vă la cursurile din sesiunile noastre de primăvara și lăsați sezonul proaspăt să-i ispitească chiar și pe cei mai pretențioși copii.

ATELIERELE DE GĂTIT - SESIUNILE DE VARĂ

Vara oferă o mulțime de ingrediente proaspete și ce moment mai bun pentru a profita de aceasta recoltă plină de culoare, decât sesiunile noastre de vară. Arătându-le cum să creeze mâncăruri gustoase și proaspete, le dezvoltăm celor mici abilitați practice ce îi va ajuta pe tot parcursul vieții.

Cursurile din sesiunile noastre de vară oferă copiilor o alternativă unică la activitățile de vară și îi îndepărtează din fata ecranelor telefoanelor și a tabletelor. Copiii tăi vor părăsi bucătăria noastră entuziasmați de ingredientele, rețetele și alimentele pe care le-au încercat și se vor simți încrezători să le pregătească acasă pentru familie.

Oferă copiilor tăi o experiență unică pentru vara lor, înregistrându-te acum.

ATELIERELE DE GĂTIT - SESIUNILE DE TOAMNĂ

Pe măsură ce soarele verii începe să ardă mai domol și frunzele încep să cadă, atenția noastră se îndreaptă spre recolta de toamnă.

La Kids Chef Academy nu lăsăm schimbarea anotimpurilor să ne împiedice în a crea mâncăruri delicioase și hrănitoare.

Îmbrățișam schimbarea, arătându-le cursanților noștri cum să creeze rețete de sezon care folosesc cele mai proaspete ingrediente disponibile.

Copiii tăi vor pleca cu pasiunea pentru mâncare și natură, împreună cu abilitați valoroase de viață.

 

ATELIERELE DE GĂTIT - SESIUNILE DE IARNĂ

Iarna aduce zile mai scurte, nopți mai lungi petrecute în interior și vreme rece. Dar când copiii intră în bucătăria noastră — coacerea caldă, preparatele fierbinți și lecțiile noi le aduc zâmbete pe chip.

Copiii vor fi încântați să dobândească noi abilități și să își crească încrederea pentru a putea face parte din planificarea mesei de sărbători în familie. Și vei fi încântat să ai ajutorul lor!

Un număr remarcabil de alimente care ne mențin corpul sănătos prosperă de fapt în lunile mai reci de iarnă, iar acestea vor fi prezente în rețetele pe care copii le vor învăța.

Iarna este sezonul bucuriei și nu vor lipsi binecunoscutele ateliere de turtă dulce, Căsuța Magică de Turtă Dulce, Advent Calendar, Biscuiți decorați și multe alte surprize.